Per Arne Rosén

Värdering och rådgivning

Hör av dig till mig, Intendent Per-Arne Rosén, på telefon 010-150 7860 så gör jag gärna ett personlig besök.

Bäste kund!

Äntligen kan vi presentera en hemsida på Internet som är skapt för dig som är intresserad av antikviteter, konst och design.  Både sälja och köpa och dessutom auktionera objekt med god kvalitet.  Det kanske låter fantastiskt men det är bara början i en rad av fördelar som kan erbjudas till dig. Om internetförsäljning lockar er så kan Auktionisten presentera ett koncept som får dig att glömma alla andra försäljningsalternativ. 


Vi är Auctionets representant i östra Sörmland och södra Storstockholmsområdet - Vi erbjuder ett nytt fönster till en värld av konst, antikviteter och design!


Vi vill göra lite finare antikviteter, konst och design föremål mer tillgängliga för Auctionets kunder i östra Sörmland och södra stor-Stockholm, genom att samla dem på ett ställe och på så sätt kunna serva innevånarna i regionens tio kommuner.


Genom att vi har öppnat upp en ny logistikanläggning för konst, design och antikviteter i Södertälje är nu bara länets skatter ett klick bort på Internet och blir tillgängliga för alla runt om i världen att åtnjuta.